Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ,łatwe i przepyszne:) Znajomi uwielbiają ta sałatkę, może nawet zastąpić nam danie głowne bo jest dosyć syta:)
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Makaron gotujemy, w trakcie gotowania kroimy boczek w mała kostkę i przesmażamy na patelni ,
Ogórka, paprykę kroimy w kosteczkę , koperke drobno siekamy
Makaron odcedzamy wrzucamy do miski dodajemy warzywa oprócz koperku, następnie dodajemy przesmażony boczek i odrobine polewamy wytopionym tłuszczykiem.
dodajemy majonez około 3 łyżek, i posypujemy koperkiem, wszystko razem mieszamy. Mniam mniam