Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 545
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1339
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 545
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1339
Składniki
Makaron ryżowy robimy tak jak zupkę chinśką 2-3 minuty pod przykryciem (nie gotować), por kroimy w kostkę jak i również paluszki, kukurydzę wsypujemy i mieszamy, jogurt z majonezem najlepiej dodać pół na pół oraz sól i pieprz do smaku ;)