Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca i szybka sałatka z pora.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Składniki
Zaczynamy od dokładnego umycia pora. Potem kroimy go w kostkę (białą część). Pokrojonego wrzucamy do miski i zalewamy wrzątkiem. Odstawiamy na 2 lub 3 minuty. Na końcu hartujmy zimną wodą, żeby nie stracił koloru. Dzięki temu por jest mniej ostry. Trzemy jabłko i ser, dodajemy kukurydzę. Wszystko łączymy z majonezem i jogurtem. Dosmaczamy i jemy.