Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako przekąska podawana na krakersach, małych kromkach chleba białego bądź razowego chleba lub jako samodzielne danie :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7824
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3014
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7824
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 276
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3014
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Fasolę i groszek odsączamy i dokładnie płuczemy. Kukurydzę odsączamy. Paprykę myjemy, usuwamy gniazda i kroimy i kostkę. Cebulę kroimy wg gustu w małą bądź średnią kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy tuńczyka, dokładnie mieszamy. Na koniec dodajemy majonez i jeszcze raz mieszamy. Wstawiamy na pół godzinki do lodówki, aby smaki się przegryzły. Sałatkę podajemy w salaterce po przystrojeniu wierzchu (opcjonalnie ;)) warzywkami i np. tartym żółtym serem lub też jako przekąskę na przyjęciu ;) na krakersach, kromkach chleba razowego bądź białego pokrojonych w trójkąty.