Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17650
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1776
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15307
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5371
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9036
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17650
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1776
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15307
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5371
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9036
Składniki
Zupki hinskie kruszymy,wsypujemy razem z przyprawami do miski,pomidpr,ogorek,jajka,cebule,mielonke kroimy w kostke,por kroimy w cienkie plasterki,wszystko mieszamy doprawiamy szczypta pieprzu i dodajemy majonez,mieszamy.NIE SOLIMY!!!!Sama przyprawa z zupek jest slona...
Odstawiamy na ok godzine zeby makaron zmiekł i gotowe!:-)