Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34156
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34156
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
kapustę poszatkować na tarce o grubych oczkach, dodać marchewkę starta na tarce o o drobnych oczkach, odrobinę posolić i zostawić na chwilkę
dodać sok z cytryny, pieprz, jabłka starte na tarce o grubych oczkach, pokrojoną drobno cebulę.
dodać śmietanę, majonez doprawić solą i pieprzem do smaku. Najlepiej smakuje jak trochę poleży w lodówce