Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z wędzonej makreli

Przepis dnia 2015-03-06
Pasta z wędzonej makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 464 Ocena: 9875

Dodano:

Odsłon: 30241

Pasta z wędzonej makreli

Składniki

  • 1 duża wędzona makrela
  • 1 mała czerwona cebula
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • 1 ogórek kiszony
  • 1 mały ząbek czosnku
  • 1 łyżka natki pietruszki
  • 1 łyżeczka musztardy
  • pieprz
  • sól
1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Makrelę obieramy ze skóry, bardzo dokładnie oczyszczamy z ości i wrzucamy do miski. Cebulę i ogórek kroimy w drobną kostkę, czosnek rozdrabniamy. Wszystkie składniki przepisu mieszamy ze sobą, pastę wkładamy do lodówki na parę godzin, będzie lepsza. Podajemy z ulubionym pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń