Do góry

Śniadania Przepis na:

Ziołowa pasta jajeczna

Ziołowa pasta jajeczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 465 Ocena: 10401

Dodano:

Odsłon: 10823

Ziołowa pasta jajeczna

Składniki

  • 5 jajek
  • 1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
  • 1 łyżka poszatkowanego koperku
  • 1 łyżka poszatkowanego szczypiorku
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • sól
  • pieprz
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Ziołowa pasta jajeczna

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo (ja gotuję 8 minut od zagotowania). Obrane jajka wrzucamy do miski i rozdrabniamy widelcem, dodajemy resztę składników, mieszamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

GREGORHSPEED 07 listopada 2017 Uwielbiam takie pasty <3 Wiem! Pojechany zostanę, ale ja jeszcze dodaję przyprawę na "M" :P Odpowiedzi: 2 ▼

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 06 listopada 2017 Jak to było z tymi jajkami ... gotuję już 15 minut i ciągle są twarde ;)

Pycha :) U nas tradycyjnie w podobnym przepisie mały dodatek czegoś ostrego, bo bez tego życie traci "sęs" xD

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń