Newsroom

Przepisy

00:50

Dania główne

Tarta biało-brązowa

01:31

Dania główne

Łódeczki nadziewane potrawką z kurczaka

03:03

Dania główne

Ryba w pomidorach

03:19

Desery

Sałatka z rukolą, burakiem i pomarańczą

03:22

Dania główne

Ravioli z dynią i serem

03:27

Desery

Babeczki z wiśnią

05:58

Desery

Tiramisu podane w pucharkach

06:30

Dania główne

Łosoś z ziemniakami

08:35

Dania główne

Udziec jagnięcy z zapiekanką

09:42

Desery

Lodowy torcik migdałowy

10:05

Dania główne

Ryż z tuńczykiem

10:52

Przekąski

Makaron z brukselka

11:07

Przekąski

Zapiekanki na ciescie francuskim

11:08

Napoje

Sprite

11:17

Przekąski

Buleczki francuskie z farszem

11:25

Desery

Morelowe kieszonki

11:25

Śniadania

Bułeczki z Nutellą

12:07

Desery

Pyry z gzikiem i warzywami

12:27

Dania główne

Rolada naleśnikowa

13:15

Napoje

Czekoladowa kawa z nutką pomarańczy

13:25

Dania główne

Kurczak w boczku

13:45

Przekąski

Pasztet

14:02

Dania główne

Pakunki z indyka z porzeczką

14:21

Przekąski

JAJKA FASZEROWANE

14:57

Desery

MARCEPAN DO OZDOBY

15:55

Przekąski

Krakersy z pastą rybną

16:13

Zupy

Zupa wiejska

16:27

Desery

Babeczki z kremem różanym

16:36

Desery

Placek a la pizza

16:50

Dania główne

Tort naleśnikowy

16:59

Przekąski

Serowe jajka

17:11

Desery

Kalafior zapiekany pod beszamelem

18:43

Desery

Wykwintne piramidki śledziowe

20:36

Desery

Cygański bigos

20:37

Dania główne

Cannelloni z wędzonym boczkiem

20:44

Desery

Legumina makowa. Przepis Lucyny Ćwierczakiewiczowej

20:44

Dania główne

Tradycyjny krupnik

20:53

Desery

Sernik z makiem pod biszkoptem

21:07

Przekąski

Hot-dogi

23:13

Desery

Sałatka z makaronem rurki

23:22

Dania główne

Francuskie koszyczki ze szpinakiem

23:53

Sałatki

Sałatka z kapusty pekińskiej