Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34090
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1238
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34090
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1238
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Składniki
JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO. STUDZIMY I OBIERAMY. KROIMY NA POŁOWĘ I WYBIERAMY ŻÓŁTKA. GRZYBY SUSZONE NAMACZAMY I GOTUJEMY DO MIĘKKOŚCI. ODCEDZAMY. (JEŚLI DODAJEMY PIECZARKI DUSIMY DO WYPAROWANIA WODY Z DODATKIEM CEBULI). GRZYBY PRZEKRĘCAMY PRZEZ MASZYNKĘ.
ŻÓŁTKA MIESZAMY Z GRZYBAMI I DOPRAWIAMY DO SMAKU PRZYPRAWAMI, DODAJEMY 1 ŁYŻKĘ MAJONEZU I MIESZAMY. NAPEŁNIAMY BIAŁKA JAJEK FARSZEM I SMARUJEMY MAJONEZEM. SMACZNEGO.