Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1298
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 815
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1298
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 815
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Składniki
JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO. STUDZIMY I OBIERAMY. KROIMY NA POŁOWĘ I WYBIERAMY ŻÓŁTKA. GRZYBY SUSZONE NAMACZAMY I GOTUJEMY DO MIĘKKOŚCI. ODCEDZAMY. (JEŚLI DODAJEMY PIECZARKI DUSIMY DO WYPAROWANIA WODY Z DODATKIEM CEBULI). GRZYBY PRZEKRĘCAMY PRZEZ MASZYNKĘ.
ŻÓŁTKA MIESZAMY Z GRZYBAMI I DOPRAWIAMY DO SMAKU PRZYPRAWAMI, DODAJEMY 1 ŁYŻKĘ MAJONEZU I MIESZAMY. NAPEŁNIAMY BIAŁKA JAJEK FARSZEM I SMARUJEMY MAJONEZEM. SMACZNEGO.