Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do lasagne, tiagiatelle i spagetti...do czego tylko zapragniesz...
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 226
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 226
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Składniki
Jezeli ktos lubi wieloskladnikowe sosy to polecam dodac kielbase, boczek, pieczarki, marchew, pietruszke lub seler, albo ktorykolwiek z tych skladnikow.Mozna podlewac czerwonym winem. Na patelni rozgrzewamy oliwe i przez 10 - 15 minut smazymy mieso i przekladamy do rondla, smazymy cebule i ewntualne inne skladniki, dodajemy do miesa i zalewamy bulionem z pomidorami. Stawiamy na niewielkim ogniu na conajmniej 2 godziny. Dopiero po takim czasie skladniki stana sie niemalze jednolita masa, dodajemy ziola i czosnek. Dusimy jeszcze 5 minut.