Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8540
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3009
Polecam.
Odsłon: 1785
Polecam.
Odsłon: 510
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8540
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3009
Polecam.
Odsłon: 1785
Polecam.
Odsłon: 510
Składniki
Mleko w puszcze gotować 3 godziny w garnku całkiem przykryte wodą.
Ostudzić,wylać z puszki i połączyć z resztą składników.Wszystko razem zmiksować.
Przelać do butelek.