Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 07-10-2008
Wyśmienita, ekskluzywna wersja znanego napoju. Warto spróbować!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10486
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6043
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5330
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12908
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4657
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10486
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6043
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5330
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12908
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4657
Składniki
Mleko wlać do rondelka. Połamać czekoladę, wrzucić do mleka. Podgrzewać na małym ogniu, cały czas mieszając, aż do zagotowania. Zdjąć z ognia, dolać rum. Przelać napój do szklanek. Delikatnie dolać śmietankę. Posypać wierzch gałką muszkatołową.