Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 07-10-2008
Wyśmienita, ekskluzywna wersja znanego napoju. Warto spróbować!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7852
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1043
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13611
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7852
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1043
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13611
Składniki
Mleko wlać do rondelka. Połamać czekoladę, wrzucić do mleka. Podgrzewać na małym ogniu, cały czas mieszając, aż do zagotowania. Zdjąć z ognia, dolać rum. Przelać napój do szklanek. Delikatnie dolać śmietankę. Posypać wierzch gałką muszkatołową.