Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alkoholowy koktajl z jarzębiaku, wina musującego i owoców. Z pewnością przypadnie do gustu wszystkim gościom:)
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 22
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5678
Polecam.
Odsłon: 1093
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 144
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 420
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 22
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5678
Polecam.
Odsłon: 1093
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 144
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 420
Składniki
Schłodzone: Oranżada, sok winogronowy i jarzębiak wlać do misy, w której zmieści się 7 litrów płynu. Odstawić w chlodne miejsce. Obrać i pokroić jabłka i kiwi: jabłka w kostkę, kiwi w plasterki. Wrzucic do chlodzącej się misy z sokami i jarzębiakiem. Obrać pomrancze i wykroić z nich cząstki, dodać do płynu. Dodać mrożone truskawki, zamieszać, uzupełnić winem musującym i natychmiast podawać. Można dodac kilka kostek lodu.