Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alkoholowy koktajl z jarzębiaku, wina musującego i owoców. Z pewnością przypadnie do gustu wszystkim gościom:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414333
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2288
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414333
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2288
Składniki
Schłodzone: Oranżada, sok winogronowy i jarzębiak wlać do misy, w której zmieści się 7 litrów płynu. Odstawić w chlodne miejsce. Obrać i pokroić jabłka i kiwi: jabłka w kostkę, kiwi w plasterki. Wrzucic do chlodzącej się misy z sokami i jarzębiakiem. Obrać pomrancze i wykroić z nich cząstki, dodać do płynu. Dodać mrożone truskawki, zamieszać, uzupełnić winem musującym i natychmiast podawać. Można dodac kilka kostek lodu.