Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na 10-12 osób. bez dodatku alkoholu. Czas przygotowywania - 10 min + 1 godzina to czas oczekiwania.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6235
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13174
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6235
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13174
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4912
Składniki
W dzbanku zaparzyć herbatę owocową, np. malinową, truskawkową, jaką kto lubi. Następnie pozostawić ją do ostygnięcia.
Owoce umyć, oczyścić i pokroić na kawałki. Przełożyć do dużej miski i zasypać cukrem( 3 łyżki cukru). Następnie należy pozostawić na 30 minut.
Po 30 min. owoce zalać zimną herbat.ą owocową. Bezpośrednio przed podaniem dopełnić wodą mineralną.
Podawać w szklankach z kostkami lodu.