Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawa która wypita w zimowy wieczór, przenosi nas w sam srdek targu w marakeszu
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
zalewamy kawę 0,5 litra wrzącej wody, dodajemy cynamon, kardamon, wanilie, syrop imbirowy i makademia, miód, mieszamy. NAlewamy do wysokich szklanek dekorujemy bitą śmietaną, polewamy roztopioną białą czekoladą, startą gorzką czekoladą, dodajemy do dekoracji po 2 listki cukru klonowego na wierzch.