Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast ananasa mozemy uzyc jablek lub bananow. Podajemy polane koglem - moglem :) PYCHA!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1821
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1581
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1541
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2023
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1821
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1581
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1541
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2023
Składniki
Obieramy ananasa, kroimy go na kawalki, skrapiamy rumem i wstawiamy do lodowki.
Z maki,mleka, jajek i wina przygotowujemy ciasto gestsze niz na nalesniki, wsypujemy kokos.
Rozgrzewamy olej , ananasy zanuzamy w ciescie i smazymy na zloty kolor. Smacznego!