Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast ananasa mozemy uzyc jablek lub bananow. Podajemy polane koglem - moglem :) PYCHA!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Obieramy ananasa, kroimy go na kawalki, skrapiamy rumem i wstawiamy do lodowki.
Z maki,mleka, jajek i wina przygotowujemy ciasto gestsze niz na nalesniki, wsypujemy kokos.
Rozgrzewamy olej , ananasy zanuzamy w ciescie i smazymy na zloty kolor. Smacznego!