Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepiej smakuje latem ptzy grilu,soczysta i chrupiaca,wspaniale sniadanie po ciezkiej nocy...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
kroimy arbuza w dosc duze kawalki,ser feta , dodajemy oliwki , pietruszke raczej rwiemy i pozostawiamy w lisciach.pokrojona w piorka cebule zalewamy na 5 min. sokiem z cytryny , nastepnie odciskamy i dodajemy do salatki,polewamy oliwa i octem.posypujemy prazonymi orzeszkami pini