Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepiej smakuje latem ptzy grilu,soczysta i chrupiaca,wspaniale sniadanie po ciezkiej nocy...
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8681
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 609
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8681
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 609
Składniki
kroimy arbuza w dosc duze kawalki,ser feta , dodajemy oliwki , pietruszke raczej rwiemy i pozostawiamy w lisciach.pokrojona w piorka cebule zalewamy na 5 min. sokiem z cytryny , nastepnie odciskamy i dodajemy do salatki,polewamy oliwa i octem.posypujemy prazonymi orzeszkami pini