Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 227
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1237
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13363
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 227
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1237
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13363
Składniki
Brokuł podzielić na różyczki i ugotować z 1,5 łyżeczki soli. Po ugotowaniu pokroić na miazgę. Parówkę,ser i szczypiorek pokroić drobno i dodać do Brokuł,dodać sól,pieprz i sos chili. Doprawić według smaku i wbić całe jajko i bułkę tartą. Wszystko wymieszać i sprowadzić do odpowiedniej konsystencji,aby wyszła kulka. Po zrobieniu wszystkich wkładamy do piekarnika na 200 stopni za chwile obniżając temperaturę i co jakiś czas obracać kuleczki. Po 20 minutach będą gotowe do zjedzenia z keczupem