Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki trochę odchudzony przepis na burgera, żeby było smacznie i zdrowiej.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 592
Składniki
Cebulę drobno posiekać, połączyć z resztą składników. Uformować burgery- z tej porcji wychodzą cztery duże, grillować na foli, żeby się nie rozpadły. Kiedy będą gotowe, wrzucić na chwilę przekrojoną bułkę, będzie chrupiąca.
Wszystkie składniki na sos zmiksować w blenderze, to tylko przykładowe ilości i jeśli chcemy więcej sosu to trzeba je podwoić.
Pieczywo i dodatki w/g uznania-SMACZNEGO