Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak nie mam czasu na pichcenie to robię właśnie to danie ;)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5216
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 795
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11608
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5020
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1263
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5216
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 795
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11608
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5020
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1263
Składniki
Camembert panierujemy w roztrzepanym jajku, mące, znów w jajku i bułce tartej. Do roztrzepanego jajka zawsze dodaje dużą dawkę pieprzu. Camemberta smażymy z obu stron do przyrumienienia.
Bagietkę nacinamy i smarujemy masłem zmieszanym ze sprasowanym czosnkiem, pieprzem, bazylią i oregano. Bagietkę podpiekamy w temperaturze 200°C. PS. Osobiście uwielbiam sobie maczać kawałki bagietki w takim rozpuszczonym serku :)