Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak nie mam czasu na pichcenie to robię właśnie to danie ;)
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 31
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 31
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 215
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 31
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 31
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 215
Składniki
Camembert panierujemy w roztrzepanym jajku, mące, znów w jajku i bułce tartej. Do roztrzepanego jajka zawsze dodaje dużą dawkę pieprzu. Camemberta smażymy z obu stron do przyrumienienia.
Bagietkę nacinamy i smarujemy masłem zmieszanym ze sprasowanym czosnkiem, pieprzem, bazylią i oregano. Bagietkę podpiekamy w temperaturze 200°C. PS. Osobiście uwielbiam sobie maczać kawałki bagietki w takim rozpuszczonym serku :)