Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak nie mam czasu na pichcenie to robię właśnie to danie ;)
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 24
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 24
Składniki
Camembert panierujemy w roztrzepanym jajku, mące, znów w jajku i bułce tartej. Do roztrzepanego jajka zawsze dodaje dużą dawkę pieprzu. Camemberta smażymy z obu stron do przyrumienienia.
Bagietkę nacinamy i smarujemy masłem zmieszanym ze sprasowanym czosnkiem, pieprzem, bazylią i oregano. Bagietkę podpiekamy w temperaturze 200°C. PS. Osobiście uwielbiam sobie maczać kawałki bagietki w takim rozpuszczonym serku :)