Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Składniki
Mąke wsypac do miski ,dodac olej w osobnym naczyniu rozmieszac wode drozdze sol i cukier.Jak wszystko sie rozpusci wlac do miski z maka i olejem i to wszystko zagniesc az bedzie odchodzilo od reki (Wiem z doswiadczenia ze ciasto bedzie sie kleilo do reki wiec podsypywac maka) Po wyrobieniu ciasta pozostawic do wyrosniecia. U mnie jest to na przygotowanie dodatkow Ja z tego robie albo dwie na cienkim albo jedna na grubym Pozdrawiam i Smacznego!!!