Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8438
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 519
Składniki
Mąke wsypac do miski ,dodac olej w osobnym naczyniu rozmieszac wode drozdze sol i cukier.Jak wszystko sie rozpusci wlac do miski z maka i olejem i to wszystko zagniesc az bedzie odchodzilo od reki (Wiem z doswiadczenia ze ciasto bedzie sie kleilo do reki wiec podsypywac maka) Po wyrobieniu ciasta pozostawic do wyrosniecia. U mnie jest to na przygotowanie dodatkow Ja z tego robie albo dwie na cienkim albo jedna na grubym Pozdrawiam i Smacznego!!!