Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty szaszłyk w ciekawym smaku
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10916
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3533
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2620
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10916
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3533
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2620
Składniki
Fileta myjemy i kroimy na kawałki 2cm, papryke w dużą kostkę, pieczarki na połówki, cytryne w kawałki 2 cm. Fileta marynujemy w curry i papryce około godziny. Nabijamy na patyczki do grilla na przemian mięso- papryka- mięso- cytryna- mięso- pieczarki- mięso itd. pieczemy na grillu do upieczenia fileta, można też zrobić je w piekarniku przy 200 st. około 20-25min obracając.