Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Święta nie obejdą się bez babeczek
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7031
Polecam.
Odsłon: 151
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5385
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2627
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7031
Polecam.
Odsłon: 151
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5385
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2627
Składniki
Czekoladę roztopić w rondelku z masłem. Następnie ubić jajka z cukrem i zmieszać z czekoladą. Przygotować foremki, posmarować je masłem i posypać bułką tartą. Masę wlewać kolejno do foremek. Masę w foremkach zamrażamy w lodówce. Wypiekać musiszmy zamrożone w temp. 240ºC przez 4 minuty.