Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Święta nie obejdą się bez babeczek
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 121
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2667
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 262
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2612
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 121
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2667
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 262
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2612
Składniki
Czekoladę roztopić w rondelku z masłem. Następnie ubić jajka z cukrem i zmieszać z czekoladą. Przygotować foremki, posmarować je masłem i posypać bułką tartą. Masę wlewać kolejno do foremek. Masę w foremkach zamrażamy w lodówce. Wypiekać musiszmy zamrożone w temp. 240ºC przez 4 minuty.