Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zakąska odpowiednia na przyjęcia z alkoholem o delikatnie pikantnym smaku .
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
Cebule smazymy aż zbrązowieje, dodajemy koncentrat i ketchum, chwile smazymy. Dolewamy powoli ocet, sypiemy paprykę. Wszystko powinno miec lekko pomidorowy smak. Doprawiamy sola pieprzem alby nadać ostrości. Filety płuczemy 2 razy. Kroimy wg własnych upodobań. Wszystko mieszmy razem i wstawiamy do lodówki na 2 goziny (cebula musi byc zimna)