Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zakąska odpowiednia na przyjęcia z alkoholem o delikatnie pikantnym smaku .
Cebule smazymy aż zbrązowieje, dodajemy koncentrat i ketchum, chwile smazymy. Dolewamy powoli ocet, sypiemy paprykę. Wszystko powinno miec lekko pomidorowy smak. Doprawiamy sola pieprzem alby nadać ostrości. Filety płuczemy 2 razy. Kroimy wg własnych upodobań. Wszystko mieszmy razem i wstawiamy do lodówki na 2 goziny (cebula musi byc zimna)
Bardzo prosty przepis na marynowane śledzie w śmietanie. Potrawa, której nie...
Odsłon: 9417
Zawsze smaczna i zdrowa. Prosta, szybka i łatwa w wykonaniu. Pasuje prawie do...
Odsłon: 3638
Zawsze smaczna i zdrowa. Prosta, szybka i łatwa w wykonaniu. Pasuje prawie do...
Odsłon: 3638
Składniki
Cebule smazymy aż zbrązowieje, dodajemy koncentrat i ketchum, chwile smazymy. Dolewamy powoli ocet, sypiemy paprykę. Wszystko powinno miec lekko pomidorowy smak. Doprawiamy sola pieprzem alby nadać ostrości. Filety płuczemy 2 razy. Kroimy wg własnych upodobań. Wszystko mieszmy razem i wstawiamy do lodówki na 2 goziny (cebula musi byc zimna)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Faszerowane karczochy z grilla
Przekąski
Naleśniki z parówkami, szynką i serem
Przekąski
Grillowany camembert z grillowanymi szparagami
Przekąski
Paluchy czosnkowe
Faszerowane karczochy z grilla
Sycylijski przysmak. Podpatrzone u Jamiego Oliviera.
Odsłon: 28
Naleśniki z parówkami, szynką i serem
Polecam bardzo smaczne, szybkie a za razem syte naleśniki z parówką, szynką i...
Odsłon: 65