Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i pyszne. Idealne na przekąskę na Sylwestra.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3100
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3100
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Ser zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Wymieszać z mąką.
Dodać miękkie masło, przyprawy i wyrobić na gładkie ciasto.
Dać do lodówki na około pół godziny.
Na stolnicy rozwałkować na placek o grubości około 1 cm. Wykrawać trójkąty/kwadraty/romby - wedle uznania.
Rozłożyć na blasze, posmarować białkiem posypać startym żółtym serem/papryką/kminkiem.
Piec około 15 min w piekarniku nagrzanym do około 180 st C