Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30893
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3625
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4116
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1125
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30893
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3625
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4116
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1125
Składniki
Oddzielamy kapelusze od nóżek.Nóżki kroimy drobno cebulke też.Smażymy cebule z nózkami na końcu wbijamy jajko.Doprawiamy do smaku.Przestudzony farsz nakładamy do kapeluszy.Następnie obtaczamy w jajku[do jajka dodaje się troche mąki] i bułce tartej.Smażymy na złoty kolor.
Jeśli ktoś chce moze jeszcze po usmażeniu położyc troche sera żółtego i zapiec w pikarniku 10 minut.