Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1088
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13059
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1108
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1088
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13059
Składniki
Oddzielamy kapelusze od nóżek.Nóżki kroimy drobno cebulke też.Smażymy cebule z nózkami na końcu wbijamy jajko.Doprawiamy do smaku.Przestudzony farsz nakładamy do kapeluszy.Następnie obtaczamy w jajku[do jajka dodaje się troche mąki] i bułce tartej.Smażymy na złoty kolor.
Jeśli ktoś chce moze jeszcze po usmażeniu położyc troche sera żółtego i zapiec w pikarniku 10 minut.