Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 80
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3667
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 150
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 872
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 80
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3667
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 150
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 872
Składniki
Oddzielamy kapelusze od nóżek.Nóżki kroimy drobno cebulke też.Smażymy cebule z nózkami na końcu wbijamy jajko.Doprawiamy do smaku.Przestudzony farsz nakładamy do kapeluszy.Następnie obtaczamy w jajku[do jajka dodaje się troche mąki] i bułce tartej.Smażymy na złoty kolor.
Jeśli ktoś chce moze jeszcze po usmażeniu położyc troche sera żółtego i zapiec w pikarniku 10 minut.