Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gniazdka ogórkowe wypełnione znakomitym farszem i ozdobione rzodkiewkami oraz szczypiorkiem to atrakcja każdego bufetu.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35999
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 163
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 295
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 347
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35999
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 163
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 295
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 347
Składniki
Ogórki umyć, obrać, pokroić na plastry grubości 3-4cm, wydrążyć środek pozostawiając dno. Szczypiorek umyć (kilka łodyżek zostawić do przybrania) i drobno posiekać. Jabłko umyć, obrać, zetrzeć na tarce do jarzyn. Rzodkiewki umyć (2-3 zostawić do przybrania) i zetrzeć na tarce do jarzyn.
Szczypiorek, jabłko i rzodkiewki wymieszać z serkiem i przyprawami.
Ogórki wypełnić farszem i przybrać plasterkami rzodkiewek. RADA: Ogórków nie będziemy musieli obierać, jeżeli je wcześniej zblanszujemy.