Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gniazdka ogórkowe wypełnione znakomitym farszem i ozdobione rzodkiewkami oraz szczypiorkiem to atrakcja każdego bufetu.
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 918
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 218
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 126
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2653
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 918
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 218
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 126
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2653
Składniki
Ogórki umyć, obrać, pokroić na plastry grubości 3-4cm, wydrążyć środek pozostawiając dno. Szczypiorek umyć (kilka łodyżek zostawić do przybrania) i drobno posiekać. Jabłko umyć, obrać, zetrzeć na tarce do jarzyn. Rzodkiewki umyć (2-3 zostawić do przybrania) i zetrzeć na tarce do jarzyn.
Szczypiorek, jabłko i rzodkiewki wymieszać z serkiem i przyprawami.
Ogórki wypełnić farszem i przybrać plasterkami rzodkiewek. RADA: Ogórków nie będziemy musieli obierać, jeżeli je wcześniej zblanszujemy.