Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gniazdka ogórkowe wypełnione znakomitym farszem i ozdobione rzodkiewkami oraz szczypiorkiem to atrakcja każdego bufetu.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3813
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3813
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Składniki
Ogórki umyć, obrać, pokroić na plastry grubości 3-4cm, wydrążyć środek pozostawiając dno. Szczypiorek umyć (kilka łodyżek zostawić do przybrania) i drobno posiekać. Jabłko umyć, obrać, zetrzeć na tarce do jarzyn. Rzodkiewki umyć (2-3 zostawić do przybrania) i zetrzeć na tarce do jarzyn.
Szczypiorek, jabłko i rzodkiewki wymieszać z serkiem i przyprawami.
Ogórki wypełnić farszem i przybrać plasterkami rzodkiewek. RADA: Ogórków nie będziemy musieli obierać, jeżeli je wcześniej zblanszujemy.