Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gniazdka ogórkowe wypełnione znakomitym farszem i ozdobione rzodkiewkami oraz szczypiorkiem to atrakcja każdego bufetu.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 752
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1908
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 427
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 752
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1908
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 427
Składniki
Ogórki umyć, obrać, pokroić na plastry grubości 3-4cm, wydrążyć środek pozostawiając dno. Szczypiorek umyć (kilka łodyżek zostawić do przybrania) i drobno posiekać. Jabłko umyć, obrać, zetrzeć na tarce do jarzyn. Rzodkiewki umyć (2-3 zostawić do przybrania) i zetrzeć na tarce do jarzyn.
Szczypiorek, jabłko i rzodkiewki wymieszać z serkiem i przyprawami.
Ogórki wypełnić farszem i przybrać plasterkami rzodkiewek. RADA: Ogórków nie będziemy musieli obierać, jeżeli je wcześniej zblanszujemy.