Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 452
Dodano: 14.09.2011
Odsłon: 7798
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Cebulkę kroimy na drobno i sprzamy, rzodkiewkę kroimy na drobno lub ścieramy na grubym tarku tuńczyk mieszamy na drobno z rzodkiewką, drobno posiekaną bazylią cebulą i resztą składników, bułkę kroimy na kanapki wstawiamy do piekarnika na 5min na 180st posypując przyprawą. Pomidora kroimy na plasterki i paprykę
Na grzanki nakładamy pastę pomidora i paprykę
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

polkangaroo 20 września 2011Zgłoś do usunięcia
Fajne grzanki.2 Kto głosował? | Odpowiedz

marynka89 15 września 2011Zgłoś do usunięcia
kamis chyba ale teraz już się pojawia często różnych firm, może też być do zapiekanek2 Kto głosował? | Odpowiedz

Annuar 15 września 2011Zgłoś do usunięcia
Chętnie spróbuję, ciekawa jestem tego połączenia tuńczyka z rzodkiewką. Piszesz o przyprawie "złociste grzanki". Nie znam tej przyprawy, jakiej jest firmy ?2 Kto głosował? | Odpowiedz