Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie, kremowe awokado, które zmienia sie w cudowny dip, paste do chleba lub dodatek do nachos - polecam
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13250
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2589
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3738
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4751
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13250
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2589
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3738
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4751
Składniki
Awokado przekrawamy na pół, usuwamy pestkę i łyżka wyjmujemy z połówek miękki miąższ. Rozgniatamy go w miseczce widelcem na gładką masę. Dodajemy wyciśnięty przez praskę ząbek czosnku, sok z limonki, sól i pieprz. Wszystko dokładnie mieszamy. W razie potrzeby dodajemy soli do smaku. Posypujemy pokrojonymi na pół lub w ćwiartki pomidorkami koktajlowymi.