Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie, kremowe awokado, które zmienia sie w cudowny dip, paste do chleba lub dodatek do nachos - polecam
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 223
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 738
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1288
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 24960
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 223
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 738
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1288
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 24960
Składniki
Awokado przekrawamy na pół, usuwamy pestkę i łyżka wyjmujemy z połówek miękki miąższ. Rozgniatamy go w miseczce widelcem na gładką masę. Dodajemy wyciśnięty przez praskę ząbek czosnku, sok z limonki, sól i pieprz. Wszystko dokładnie mieszamy. W razie potrzeby dodajemy soli do smaku. Posypujemy pokrojonymi na pół lub w ćwiartki pomidorkami koktajlowymi.