Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
są bardzo smaczne .
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5139
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 621
Schab wieprzowy wędzony w aromacie płynnego dymu wędzarniczego olcha/buk. Trz...
Odsłon: 5139
Masło niesamowicie wzbogaca smak ryby, właściwie inne przyprawy oprócz soli i...
Odsłon: 621
Składniki
Jajka gotujemy na twardo , studzimy, obieramy ze skorupek. Kroimy wzdłuż na pół. Wyjmujemy żółtka.
Żółtka dokładnie rozcieramy w miseczce z majonezem. Doprawiamy o smaku solą i pieprzem.
Do miseczki dodajemy pokrojoną w drobną kosteczkę szynkę . Mieszamy. Masą faszerujemy połówki jajek.
liście sałaty myjemy i suszymy , układamy na talerzu, a na nich wykładamy faszerowane jajka, na środek do dekoracji kładziemy papryczkę . Życzę smacznego .:)