Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19776
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2911
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4013
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 654
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19776
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2911
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4013
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 654
Składniki
Jajka gotujemy na twardo , studzimy, obieramy ze skorupek. Kroimy wzdłuż na pół. Wyjmujemy żółtka.
Żółtka dokładnie rozcieramy w miseczce z majonezem. Doprawiamy o smaku solą i pieprzem.
Do miseczki dodajemy pokrojoną w drobną kosteczkę szynkę . Mieszamy. Masą faszerujemy połówki jajek.
liście sałaty myjemy i suszymy , układamy na talerzu, a na nich wykładamy faszerowane jajka, na środek do dekoracji kładziemy papryczkę . Życzę smacznego .:)