Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy jeden kawałek, aby zaspokoić ochotę na coś słodkiego.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2580
Składniki
Wszystkie składniki zagnieść w dużym garnku. (ma być trochę lepkie).
Blaszkę nasmarować masłem i posypać bułką tartą. Piekarnik nastawić na 200 stopni i rozgrzać. Piec ok. 15-20 min. Podawać z bitą śmietaną.