Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior z wody, jest mdły jak dla mnie a wystarczy parę przypraw i jest świetny.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1241
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 511
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1330
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1241
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 511
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1330
Składniki
Kalafior podzielić i ugotować al dente. Na patelni teflonowej podsmażyć na maśle, dodać maggi oraz czosnek granulowany. Podlać wodą i dusić parę minut. na talerzu posypać szczypiorkiem.