Do góry

Przekąski Przepis na:

kapelusze nadziewane po grecku

Przepis dnia 2009-01-30
kapelusze nadziewane po grecku

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 68

Dodano:

Odsłon: 35135

pyszne i latwe. pyszny dodatek do obiadu:)

Składniki

  • duze kapelusze pieczarek, 4-6
  • serek bialy np. philadelphia, opakowanie
  • ser zolty, 25 dag
  • sol
  • pieprz
  • cebula (jak kto woli), 1
  • olej, 4 lyzki
3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
kapelusze nadziewane po grecku

Przygotowanie

  1. cebule drobno siekamy i podsmarzamy na rumiany kolor. ser scieramy na tarce na duzych oczkach. serek philadelphia mieszamy z 3/4 sera zoltego i cebulka podsmarzona . doprawiamy sola i pieprzem (pikantne lepiej smakuja:) ) kapelusze pieczarek myjemy i nadziewamy nasza mikstura tak by siegala brzegu pieczarki. na koniec posypujemy resztka sera i wsadzamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni. zapiekamy az ser sie przyrumieni :) smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (22)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

annawk 13 stycznia 2009 robię nadziewane pieczarki ale całkiem inaczej, moje niestety nigdy tak ładnie nie wyglądały , więc pewnie przygotuję

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń