Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, do wódki, tanie, dla dużej ilości osób, na imprezę
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 67
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 67
Składniki
W osobnym naczyniu na spód dajemy trochę zalewy z cebulą i wykładamy część pulpetów, potem znowu cebula z zalewą i pulpety, aż wykorzystamy całość. Czekamy aż ostygnie i zostawiamy na minimum 24 godziny, a najlepiej 48h. Do wódeczki i piwka, na zagrychę jak znalazł :)
SMACZNEGO!