Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 794
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12630
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 794
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12630
Składniki
Cukinię należy umyć, obrać ze skórki, oraz pokroić w plasterki grubości do 5mm.
Następnie układać warstwami w misce, przyprawiając każdą oddzielnie.
Kiedy puści sok można panierować w kolejności: mąka, jajko, bułka tarta. Smażyć na rogrzanym oleju.
Można podawać na ciepło lub zimno. Można również podawać z sosem czosnkowym.
SMACZNEGO!!! :)