Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy kotlet waszych marzeń! Smakuje znakomicie poprzez nutkę węgla z Śląska.
kuchenka/ mikrofala, patelnia
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
1. usmażyć piersi z kurczaka obtoczone bułką tartą i jajkiem 2. przysmażyć do zarumienienia się kotleta 3. wyryć lekką dziurę i posypać węglem
(sposób przygotowania z sposobu opcjonalnie) 1. usmażyć piersi z kurczaka obtoczone bułką tartą i jajkiem 2. przysmażyć kotleta w mikrofali do efektu zwęglenia