Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepszy kotlet waszych marzeń! Smakuje znakomicie poprzez nutkę węgla z Śląska.
kuchenka/ mikrofala, patelnia
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Składniki
1. usmażyć piersi z kurczaka obtoczone bułką tartą i jajkiem 2. przysmażyć do zarumienienia się kotleta 3. wyryć lekką dziurę i posypać węglem
(sposób przygotowania z sposobu opcjonalnie) 1. usmażyć piersi z kurczaka obtoczone bułką tartą i jajkiem 2. przysmażyć kotleta w mikrofali do efektu zwęglenia