Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znikają szybciej niż są zrobione. Smakują dużym i małym. Zajadają się starsi i młodsi. Często goszczą na moim stole. Są świetne, polecam bo warto.
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 754
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 31
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 287
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 121
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 754
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 31
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 287
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 121
Składniki
*Z mleka, jaj,mąki robimy ciasto naleśnikowe. Smażymy 12 naleśników.
*Szynkę kroimy w kosteczkę, ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Szczypior siekamy drobno. *Składniki mieszamy,dodajemy jogurt i przyprawy. Farsz mieszamy do momentu połączenia sie składników. Nadziewamy nim naleśniki, zawijając w klasyczną formę krokieta. *Krokiety obtaczamy w jajku i bułce tartej, smażymy z obu stron na patelni. Najlepiej smakują z barszczem czerwonym. Smacznego, polecam.