Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znikają szybciej niż są zrobione. Smakują dużym i małym. Zajadają się starsi i młodsi. Często goszczą na moim stole. Są świetne, polecam bo warto.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9559
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20825
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9559
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20825
Składniki
*Z mleka, jaj,mąki robimy ciasto naleśnikowe. Smażymy 12 naleśników.
*Szynkę kroimy w kosteczkę, ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Szczypior siekamy drobno. *Składniki mieszamy,dodajemy jogurt i przyprawy. Farsz mieszamy do momentu połączenia sie składników. Nadziewamy nim naleśniki, zawijając w klasyczną formę krokieta. *Krokiety obtaczamy w jajku i bułce tartej, smażymy z obu stron na patelni. Najlepiej smakują z barszczem czerwonym. Smacznego, polecam.