Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znikają szybciej niż są zrobione. Smakują dużym i małym. Zajadają się starsi i młodsi. Często goszczą na moim stole. Są świetne, polecam bo warto.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19390
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13110
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1758
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232227
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19390
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13110
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1758
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232227
Składniki
*Z mleka, jaj,mąki robimy ciasto naleśnikowe. Smażymy 12 naleśników.
*Szynkę kroimy w kosteczkę, ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Szczypior siekamy drobno. *Składniki mieszamy,dodajemy jogurt i przyprawy. Farsz mieszamy do momentu połączenia sie składników. Nadziewamy nim naleśniki, zawijając w klasyczną formę krokieta. *Krokiety obtaczamy w jajku i bułce tartej, smażymy z obu stron na patelni. Najlepiej smakują z barszczem czerwonym. Smacznego, polecam.