Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Posiekaną cebulę w kostkę wraz z mielonym mięsem włożyć na rozgrzany olej.Lekko podsmażyć,po czym wymieszać z ketchupem i przyprawić do smaku.
Prostokątną lub kwadratową formę żaroodporną wyłożyć papierem do pieczenia i ułożyć na dnie warstwę krakersów,na niej położyć część farszu,wyrównać i posypać połową startego sera.Przykryć warstwą krakersów,wyłożyć resztę farszu i ponownie przykryć krakersami. Na wierzch ułożyć plastry pomidorów i posypać resztą sera.
piec w temperaturze 160 stopni.