Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 23
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 92
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 95
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 1241
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 23
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 92
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 95
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 1241
Składniki
Na oliwie podsmażamy pokrojoną w plastry kiełbaskę do tego dodajemy cebulkę pokrojoną wedle uznania(może być tylko biała,ja dałam biała i czerwoną aby było bardziej kolorowo) następnie obraną cukinię kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię, kroimy w kostkę paprykę,wrzucamy pokrojone pomidory i czosnek posiekany na koniec.
Gdy warzywa bedą miękkie a zwłaszcza cukinia, ktora potrzebuje troszkę więcej czasu dodajemy przecier pomidorowy i doprawiamy wszystko do smaku solą,pieprzem i ziołami.