Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Na oliwie podsmażamy pokrojoną w plastry kiełbaskę do tego dodajemy cebulkę pokrojoną wedle uznania(może być tylko biała,ja dałam biała i czerwoną aby było bardziej kolorowo) następnie obraną cukinię kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię, kroimy w kostkę paprykę,wrzucamy pokrojone pomidory i czosnek posiekany na koniec.
Gdy warzywa bedą miękkie a zwłaszcza cukinia, ktora potrzebuje troszkę więcej czasu dodajemy przecier pomidorowy i doprawiamy wszystko do smaku solą,pieprzem i ziołami.