Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
COŚ INNEGO NIŻ TRADYCYJNE GOŁĄBKI I MIELONE
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 296
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 296
Składniki
KAPUSTĘ DROBNO POSIEKAĆ I POSOLIĆ ŻEBY SKRUSZAŁA. LEKKO ODCISNĄĆ. DODAĆ MIĘSO, JAJA I KASZĘ MANNĄ. DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM.
ROBIĆ KOTLETY (JAK MIELONE) I OBKULGIWAĆ W MĄCE - LEKKO SPŁASZCZYĆ I OBSMAŻYĆ NA OLEJU.
USMAŻONE KOTLETY UŁOŻYĆ W BRYTFANCE I DUSIĆ OK. 20 MINUT. POLAĆ SOSEM POMIDOROWYM Z PRZECIERU I PODDUSIĆ 15 MINUT.