Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
COŚ INNEGO NIŻ TRADYCYJNE GOŁĄBKI I MIELONE
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Składniki
KAPUSTĘ DROBNO POSIEKAĆ I POSOLIĆ ŻEBY SKRUSZAŁA. LEKKO ODCISNĄĆ. DODAĆ MIĘSO, JAJA I KASZĘ MANNĄ. DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM.
ROBIĆ KOTLETY (JAK MIELONE) I OBKULGIWAĆ W MĄCE - LEKKO SPŁASZCZYĆ I OBSMAŻYĆ NA OLEJU.
USMAŻONE KOTLETY UŁOŻYĆ W BRYTFANCE I DUSIĆ OK. 20 MINUT. POLAĆ SOSEM POMIDOROWYM Z PRZECIERU I PODDUSIĆ 15 MINUT.