Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
COŚ INNEGO NIŻ TRADYCYJNE GOŁĄBKI I MIELONE
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 292
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4179
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30119
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 292
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4179
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30119
Składniki
KAPUSTĘ DROBNO POSIEKAĆ I POSOLIĆ ŻEBY SKRUSZAŁA. LEKKO ODCISNĄĆ. DODAĆ MIĘSO, JAJA I KASZĘ MANNĄ. DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM.
ROBIĆ KOTLETY (JAK MIELONE) I OBKULGIWAĆ W MĄCE - LEKKO SPŁASZCZYĆ I OBSMAŻYĆ NA OLEJU.
USMAŻONE KOTLETY UŁOŻYĆ W BRYTFANCE I DUSIĆ OK. 20 MINUT. POLAĆ SOSEM POMIDOROWYM Z PRZECIERU I PODDUSIĆ 15 MINUT.