Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i pyszne danie. :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1380
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1380
Składniki
Ryż gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Jeśli wyjdzie lekko rozgotowany bedzie lepszy. Do małej miseczki przepłukanej wodą wkładamy ryż. Odstawiamy na 10 minut.
Łososia pieczemy w temperturze 200 stopni piekarnika i na ok 20-25 minut. Na koniec posypujemy migdałami.