Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i pyszne danie. :)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1162
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1162
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
Składniki
Ryż gotujemy według instrukcji na opakowaniu. Jeśli wyjdzie lekko rozgotowany bedzie lepszy. Do małej miseczki przepłukanej wodą wkładamy ryż. Odstawiamy na 10 minut.
Łososia pieczemy w temperturze 200 stopni piekarnika i na ok 20-25 minut. Na koniec posypujemy migdałami.