Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8080
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 383
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8080
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 383
Składniki
makaron gotujemy w osolonej wodzie
na patelni dusimy rozmrozony szpinak z rozgniecionym czosnkiem i smietanka ok.15 min.w razie potrzeby dolewamy smietanki
gdy szpinak jest juz gotowy sypiemy ser i mieszamy,powinien powstac dosc gesty sos,solimy i pieprzymy do smaku
sos szpinakowo-serowy mieszamy z makaronem....pycha