Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znakomite danie nawilżające paszczę podczas upałów i kaca proste,ale ślinka mi cieknie na samą myśl o marchwiadzie-jest to moja opcja deseru(zamiast lodów!!!) marchewkowicze-łączcie się!!!
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 54
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1551
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 307
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3301
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 733
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 54
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1551
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 307
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3301
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 733
Składniki
marchew i jabłko zetrzec na tarce o drobnych ostrzach,skropić sokiem z cytryny-jeżeli surówka jest zbyt kwaśna, proponuję dodać również sok pomarańczowyj( cukromaniacy mogą sobie również podsłodzić cukrem-ja zamiast tego podkręcam smak świeżym,startym imbirem( uwaga,aby nie przesadzić z ilością ;) najbardziej lubię schłodzoną