Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy popatrzeć,kto lubi grzyby ten nie pogardzi
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9838
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2471
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1616
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 588
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3759
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9838
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2471
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1616
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 588
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3759
Składniki
Grzyby dokładnie umyć wymoczyć parę godzin.Odgotować w osolonej wodzie,Gotowaćok.3 min.
zalewa:7 szkl wody, 1 szkl. octu 10%, liście,ziele,12 dag cukru ,4,5dag soli,gorczyca.,kilkanaście ziaren.Wszystko zagotować.Pogotować jeszcze 3 minutki i gorące grzyby wkładać do słoików ,zalewając od razu gorącą zalewą.Zakręcić słoiki i odwrócic do góry nogami.Spożywać po miesiącu,a jak ktoś nie wytrzyma to po tygodniu.Smacznego