Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy popatrzeć,kto lubi grzyby ten nie pogardzi
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 964
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4582
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1229
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 547
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 964
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4582
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1229
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 547
Składniki
Grzyby dokładnie umyć wymoczyć parę godzin.Odgotować w osolonej wodzie,Gotowaćok.3 min.
zalewa:7 szkl wody, 1 szkl. octu 10%, liście,ziele,12 dag cukru ,4,5dag soli,gorczyca.,kilkanaście ziaren.Wszystko zagotować.Pogotować jeszcze 3 minutki i gorące grzyby wkładać do słoików ,zalewając od razu gorącą zalewą.Zakręcić słoiki i odwrócic do góry nogami.Spożywać po miesiącu,a jak ktoś nie wytrzyma to po tygodniu.Smacznego