Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy popatrzeć,kto lubi grzyby ten nie pogardzi
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 228
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 784
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1357
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25005
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 228
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 784
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1357
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25005
Składniki
Grzyby dokładnie umyć wymoczyć parę godzin.Odgotować w osolonej wodzie,Gotowaćok.3 min.
zalewa:7 szkl wody, 1 szkl. octu 10%, liście,ziele,12 dag cukru ,4,5dag soli,gorczyca.,kilkanaście ziaren.Wszystko zagotować.Pogotować jeszcze 3 minutki i gorące grzyby wkładać do słoików ,zalewając od razu gorącą zalewą.Zakręcić słoiki i odwrócic do góry nogami.Spożywać po miesiącu,a jak ktoś nie wytrzyma to po tygodniu.Smacznego