Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy popatrzeć,kto lubi grzyby ten nie pogardzi
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29891
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2236
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29891
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2236
Składniki
Grzyby dokładnie umyć wymoczyć parę godzin.Odgotować w osolonej wodzie,Gotowaćok.3 min.
zalewa:7 szkl wody, 1 szkl. octu 10%, liście,ziele,12 dag cukru ,4,5dag soli,gorczyca.,kilkanaście ziaren.Wszystko zagotować.Pogotować jeszcze 3 minutki i gorące grzyby wkładać do słoików ,zalewając od razu gorącą zalewą.Zakręcić słoiki i odwrócic do góry nogami.Spożywać po miesiącu,a jak ktoś nie wytrzyma to po tygodniu.Smacznego