Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsny jeż to nie tylko danie ale tradycja.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16450
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5289
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16450
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5289
Składniki
kroimy wędlinkę, jeśli nie kupiliśmy w plastrach
zawijamy parówki w szynkę
na talerzu układamy ozdobne liście sałaty - jako policzki i broda
układamy wędlinę - jak na załączonym obrazku
z oliwek robimy oczka
z grejpfruta robimy uśmiech