Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy brakuje mi efektu dekoracji korzystam z metody: prosto, nietypowo ale fascynująco zarazem. Jeśli dodatkowo jest smacznie - efekt murowany!
Czy znacie cukierki Werthers Original? Jeśli lubicie ich smak to przypadnie W...
Odsłon: 1651
Makaron i pesto to połączenie, które uwielbiam. Dzisiaj zapraszam na pyszne i...
Odsłon: 2017
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4812
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 3202
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4812
Szybka , smaczna i prosta sałatka którą przygotujesz dosłownie w 5 minut idea...
Odsłon: 3202
Składniki
Pokrój rybę na kawałki i włożyć je na ok 30 min do pojemnika z winem i solą. Po wyjęciu z marynaty podsmaż rybę przez kilka minut na oleju, tak aby nie była surowa. Owiń rybę wodorostami, jeśli nie będzie się trzymać użyj do tego kilka kropel wody lub oliwy z oliwek. Na koniec robimy sos mieszając olej sezamowy, sos sojowy i świeżą kolendrę. Takim sosem polewamy rybę. Smacznego!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12372
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 2622