Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy brakuje mi efektu dekoracji korzystam z metody: prosto, nietypowo ale fascynująco zarazem. Jeśli dodatkowo jest smacznie - efekt murowany!
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19775
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2911
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4011
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 652
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19775
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2911
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4011
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 652
Składniki
Pokrój rybę na kawałki i włożyć je na ok 30 min do pojemnika z winem i solą. Po wyjęciu z marynaty podsmaż rybę przez kilka minut na oleju, tak aby nie była surowa. Owiń rybę wodorostami, jeśli nie będzie się trzymać użyj do tego kilka kropel wody lub oliwy z oliwek. Na koniec robimy sos mieszając olej sezamowy, sos sojowy i świeżą kolendrę. Takim sosem polewamy rybę. Smacznego!