Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy brakuje mi efektu dekoracji korzystam z metody: prosto, nietypowo ale fascynująco zarazem. Jeśli dodatkowo jest smacznie - efekt murowany!
Proste ciasto mieszane rózgą, polane czekoladą, gotowe w godzinę. Wilgotne i...
Odsłon: 133
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i warzywami
Odsłon: 635
klasyczne danie z przepisu babci - tanie, proste i szybkie
Odsłon: 143
Proste ciasto mieszane rózgą, polane czekoladą, gotowe w godzinę. Wilgotne i...
Odsłon: 133
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i warzywami
Odsłon: 635
klasyczne danie z przepisu babci - tanie, proste i szybkie
Odsłon: 143
Składniki
Pokrój rybę na kawałki i włożyć je na ok 30 min do pojemnika z winem i solą. Po wyjęciu z marynaty podsmaż rybę przez kilka minut na oleju, tak aby nie była surowa. Owiń rybę wodorostami, jeśli nie będzie się trzymać użyj do tego kilka kropel wody lub oliwy z oliwek. Na koniec robimy sos mieszając olej sezamowy, sos sojowy i świeżą kolendrę. Takim sosem polewamy rybę. Smacznego!