Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy brakuje mi efektu dekoracji korzystam z metody: prosto, nietypowo ale fascynująco zarazem. Jeśli dodatkowo jest smacznie - efekt murowany!
Pokrój rybę na kawałki i włożyć je na ok 30 min do pojemnika z winem i solą. Po wyjęciu z marynaty podsmaż rybę przez kilka minut na oleju, tak aby nie była surowa. Owiń rybę wodorostami, jeśli nie będzie się trzymać użyj do tego kilka kropel wody lub oliwy z oliwek. Na koniec robimy sos mieszając olej sezamowy, sos sojowy i świeżą kolendrę. Takim sosem polewamy rybę. Smacznego!
Filety z morszczuka duszone w warzywach z dużą ilością przypraw. Podajemy jak...
Odsłon: 759
Szybkie i smaczne ciasto z miętą i czekoladą lekko orzeźwiające i pachnące mi...
Odsłon: 2199
Bardzo smaczna sałatka idealna na różne okazje jak również na spotkania przy...
Odsłon: 2175
Eksplozja smaków! Wytrawne dodatki podkreślają tylko słodycz owocu a może być...
Odsłon: 138
Szybka i prosta przekąska, pięknie wygląda na stole idealna na różne okazje j...
Odsłon: 1913
Krokiety, które polecam są zrobione z wafli tortowych. Są pyszne i szybkie w...
Odsłon: 196
Szybkie i smaczne ciasto z miętą i czekoladą lekko orzeźwiające i pachnące mi...
Odsłon: 2199
Bardzo smaczna sałatka idealna na różne okazje jak również na spotkania przy...
Odsłon: 2175
Eksplozja smaków! Wytrawne dodatki podkreślają tylko słodycz owocu a może być...
Odsłon: 138
Szybka i prosta przekąska, pięknie wygląda na stole idealna na różne okazje j...
Odsłon: 1913
Krokiety, które polecam są zrobione z wafli tortowych. Są pyszne i szybkie w...
Odsłon: 196
Składniki
Pokrój rybę na kawałki i włożyć je na ok 30 min do pojemnika z winem i solą. Po wyjęciu z marynaty podsmaż rybę przez kilka minut na oleju, tak aby nie była surowa. Owiń rybę wodorostami, jeśli nie będzie się trzymać użyj do tego kilka kropel wody lub oliwy z oliwek. Na koniec robimy sos mieszając olej sezamowy, sos sojowy i świeżą kolendrę. Takim sosem polewamy rybę. Smacznego!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Przekąska na każdą okazję
Przekąski
Jajka na twardo w panierce
Przekąski
Kalafior do obiadu w sosie śmietanowym
Przekąski
Śledzie w ziołach prowansalskich
Przekąska na każdą okazję
Ta przekąska jest dobra na wszystkie okazje. Ale moją intencją było przygotow...
Odsłon: 4
Jajka na twardo w panierce
Polecam jajka ugotowane na twardo, panierowane i smażone w głębokim tłuszczu....
Odsłon: 2