Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 439
Dodano: 04.03.2008
Odsłon: 3151
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Piersi umyć i w zależności od upodobania przyżądzić jak na schaba albo pokroić w różne kształty. Mniej więcej wielkości 3cm/3cm lub podobnej wielkości. Krakersy pokruszyć drobno ręcznie do miski, mięso zanurzyć w mleku i obtoczyć dokładnie w krakersach. Kłaść na gorącą patelnię z olejem i dokładnie smażyć aż się zarumienią. Zdjąć i ułożyć na ręcznikach papierowych aby odsączył się tłuszcz. Można podawać jako zakąskę. Dzieci to uwielbiają! Na przyjęciu zniknęło w 5 min. :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

eyes_shadow 08 marca 2008Zgłoś do usunięcia
Oj cieszę się więc bardzo, bardzo.0 Kto głosował? | Odpowiedz