Do góry

Przekąski Przepis na:

pająki pizzerki

pająki pizzerki

Autor:

Przepisów i artykułów: 22 Ocena: 260

Dodano:

Odsłon: 551

zagryzka

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
pająki pizzerki

Przygotowanie

  1. sos pomidorowy przyprawić oregano
    Mozzarella pokroić w plastry,
    Rozwałkować ciasto i wykroić kółka
    Posmarować sosem pomidorowym,na to ułożyć salami i mozzarellę
    Włożyć do rozgrzanego piekarnika i piec w temp 180 ca przez ca 15minut.w sumie to według grubości ciasta

  2. W tym czasie
    Oliwki pokroić:
    na główkę końcówka oliwki
    na tułów połowa oliwki
    na pytki pokroić w plasterki:)
    Wyjąć pizzerki i poukładać oliwki w kształcie pajączków i piec dalej około 10 minut
    KONTROLUJCIE PIZZERKI,BYĆ MOŻE POTRZEBA DŁUŻEJ PIEC,UWAGA TYLKO ZEBY NIE BYŁA ZBYT WYSOKA TEMPERATURA BO WTEDY SER zacznie wrzec i POROZSUWAJA SIE PAJAĄCZKI I NIE BEDZIE EFEKTU
    miłej zabawy

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń