Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9575
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4436
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 203
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20867
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9575
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1101
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4436
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 203
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20867
Składniki
sos pomidorowy przyprawić oregano Mozzarella pokroić w plastry, Rozwałkować ciasto i wykroić kółka Posmarować sosem pomidorowym,na to ułożyć salami i mozzarellę Włożyć do rozgrzanego piekarnika i piec w temp 180 ca przez ca 15minut.w sumie to według grubości ciasta
W tym czasie Oliwki pokroić: na główkę końcówka oliwki na tułów połowa oliwki na pytki pokroić w plasterki:) Wyjąć pizzerki i poukładać oliwki w kształcie pajączków i piec dalej około 10 minut KONTROLUJCIE PIZZERKI,BYĆ MOŻE POTRZEBA DŁUŻEJ PIEC,UWAGA TYLKO ZEBY NIE BYŁA ZBYT WYSOKA TEMPERATURA BO WTEDY SER zacznie wrzec i POROZSUWAJA SIE PAJAĄCZKI I NIE BEDZIE EFEKTU miłej zabawy