Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19764
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2902
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3996
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 648
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19764
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2902
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3996
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 648
Składniki
sos pomidorowy przyprawić oregano Mozzarella pokroić w plastry, Rozwałkować ciasto i wykroić kółka Posmarować sosem pomidorowym,na to ułożyć salami i mozzarellę Włożyć do rozgrzanego piekarnika i piec w temp 180 ca przez ca 15minut.w sumie to według grubości ciasta
W tym czasie Oliwki pokroić: na główkę końcówka oliwki na tułów połowa oliwki na pytki pokroić w plasterki:) Wyjąć pizzerki i poukładać oliwki w kształcie pajączków i piec dalej około 10 minut KONTROLUJCIE PIZZERKI,BYĆ MOŻE POTRZEBA DŁUŻEJ PIEC,UWAGA TYLKO ZEBY NIE BYŁA ZBYT WYSOKA TEMPERATURA BO WTEDY SER zacznie wrzec i POROZSUWAJA SIE PAJAĄCZKI I NIE BEDZIE EFEKTU miłej zabawy