Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i łatwe w wykonaniu
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Na oliwie podsmażyć mięso przyprawić vegetą. Dusić ok. 8 minut. Osobno ugotować ryż w osolonej wodzie. Papryke oczyścić z ziaren, wypłukać.
Do mięsa dodać ryż, osączoną kukurydzę. Następnie dodawać po kolei miód, koncentrat oraz musztardę. Dokładnie wymieszać. Dusić 5 minut na wolnym ogniu. Farszem napełnić papryki. Włożyć do piekarnika na ok. 15 minut.